Mivan????
Szét van terítve!! Így hullott le, nem mindjárt kupacban...
Nem lesz komposztálva, maradjatok már ezzel a marhasággal. El akarom és el fogom égetni.
Ha nem tudtok válaszolni, akkor miért veritek a billentyázetet?
Az avar csodálatos szigetelő és fűtőanyag! Persze én is tudom tűzveszélyes, mint sok minden, de ha a parasztház padlására zsákban felrakjuk, csodálatos klíma lesz a házban!!!!
Dobkályhában úgy ég mint a forgács, ha kis füst kijön finom illata van!!!
Energia ingyen van, bélyeget sem kell ráragasztani!!!!!
Egyszer a nagyfőnök azt mondta, hordjuk ki a területről, mert térdig ért!!!
Erre született egy vers: Nem tudom a főnököt mér zavarja, Ha lehull a fűz avarja, Ami a rózsát betakarja, Míg öt ember t..két vakarja!
Kedves kérdező,
Egyrészt: pont most, amikor akkora a légszennyezettség a "sötét hideg szélcsend" miatt az egész országban, csak a hülye éget.
Másrészt: mindenki jobb tanácsot adott, mit az égetés.
Harmadrészt: Ha valakinek hárman (tízen) mondják, hogy részeg, akkor feküdjön le aludni.
Ha viszont minden áron égésgyorsítót akarsz szétlocsolni, a ruhádat se hagyd ki. Katasztrófavédelem tel.: 112
Nem saját terület. Nem tehetek meg bármit. Az a parancs hogy égessem el. Pont.
A légszennyezéshez ez már nem tesz hozzá semmit. Amikor a fali végében az usb-C-k égetik a hulladékot, traktor gumit, műanyagot, döglött állatokat na az a nemsemmi.
Komposztálni nem lehet, nincs hely. Nem lehet neki külön kutricát csinálni. Elszállítani nem lehet, rohadt sok. 7000 négyzetméteres terület. Több embermagasságú kupacoz hordtam össze.
"mindenki jobb tanácsot adott, mit az égetés"
Nem :D
Persze vigyem fel zsákban a padlásra a nedves levelet hogy ott rohadjon el. :DDDD ekkora baromságot hallod. Ráadásul nincs is padlás, nincs hova felvinni.
"Harmadrészt: Ha valakinek hárman (tízen) mondják, hogy részeg, akkor feküdjön le aludni."
Ezt azok mondják akik városi emberek, az életben nem láttam még máshol levelet mint az instán meg a facebookon képeken. Nekik könnyű, éjszaka a közteresek összegyűjtik. Ők nem látják hogy valójában mennyi levél van. Vagy az olyanok akik városból költöztek falura és első dolguk volt lebetonozni az egész udvart és azt a kevéske munkát ami van azt is kiadják valakinek hogy csinálja meg.
Aki még az életben nem volt részeg ne magyarázzon egy gyakorló alkoholistának!
#kérdező
#15 vagyok. A fővárosban lakom, 45 éve van kertes házam fél hektáros kerttel. 2010 óta egyszer sem égettem, akkor is csak a diófa levelét.
Ha embermagas nedves kupacokat lelocsolsz valamivel és meggyújtod, akkora füst lesz, hogy hamar-hamar jönnek a tűzoltók. Az meg drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!