Alapjárat ingadozás? Gyorsításkor néha beszaggat?
Először is üdv mindenkinek!
Adott egy 2004-es Seat Toledo 1.8t 20V autó és az érdekelne, hogy mitől lehet az, hogy minimális alapjárat ingadozása van? 650-700 között ingázik, tehát nem egy pontban van sajnos. :/
Köze lehet ahhoz, hogy amikor gyorsítok, 1-es és kettes fokozatban vettem észre jobban, hogy van, amikor 1500-nál picit megtorpan, van amikor jobban húz az autó, és ott torpan meg, van amikor semmi baja. Visszaváltásnál is (ennél a két fokozatnál vettem észre) csinálni szoktam.
Úgy vettem észre, hogy amikor kisebb gázzal indulok, akkor csinálja. Nagyobb terhelésnél nem.
Gyertyák újak, eddig 100-ast tankoltam bele MOL-nál, kézikönyv szerint 95-ös kell bele (visszaállok rá).
Új benzinpumpa, olajcsere, olajszűrő, levegőszűrő üzemanyagszűrő.
Akksi nem új (4 éves), viszont gyönyörűen indul, van benne kraft.
Üzemanyag befecskendezéssel lehet baj?
Olajat nem eszi egyáltalán, vizet sem, semmi hibakód semmi ilyen, csak idegesítő, hogy van, amikor kettesben mondjuk jövök ki körforgalomból, dob az autó egyet, mint ha nem is tudom hátulról megtolnának.
Valaki tudna esetleg valamit tanácsolni?
Seat szerelőt esetleg, aki megbízható? Mindegy, hogy hol, csak jó legyen!
Nem szeretném, hogy nagyobb baja legyen, emiatt a megelőző lépés.
Vezérlése is tavaly lett cserélve.
Válaszotokat és segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!