A Parkside pls 3000 a1 mennyire éri meg?
Figyelt kérdés
Mert szerintem amugy rohadt jó főleg a 3000W os motorral.okt. 30. 16:20
2/13 anonim válasza:
Akkor biztos jó lesz,ha nem tudod használni mert lekúrja a kismegszakítód 😁
3/13 anonim válasza:
Legutóbb vettem, amikor akciós volt, gyorsan az udvaron összeszedtem vele a leveleket még nyár végén, ami a szárazság miatt esett le. Úgy néz ki teszi a dolgát, de majd a "tanyán" kiderül mennyit is ér. 3500m2 gyümölcsös, ott biztos nem fogok vele úgy menni, mint valami porszívóval, mert az életemet is kétszer megunom, mire úgy végeznék vele, de arra tök jó lesz, hogy összefújni a leveleket vagy akár csak az összehúzott levelet felszippantsam vele. Mert nem az agyrém, hogy a leveleket összehúzni gereblyével, hanem az, hogy bepakolni lombzsákba. Egyedül ennyit hajolgatni, az k-rva szar meló, a halálom. Ha ez felszívja, ledarálja és pár évig elüzemel, akkor nekem már megérte.
4/13 A kérdező kommentje:
3 mas pontosan így érzek én is
okt. 30. 17:23
5/13 A kérdező kommentje:
2 es van benne fordulatszám szabályzó
okt. 30. 17:24
6/13 anonim válasza:
#5 De akkor mi értelme van a 3000Wattnak nem tudod kihasználni?
7/13 anonim válasza:
#2 Attól függ hány amperes a főbizti és nyilván attól is, hogy használata közben más nagy fogyasztó terheli-e éppen a hálózatot.
8/13 A kérdező kommentje:
Ja igen
okt. 30. 18:07
9/13 A kérdező kommentje:
De hát nem veszem fel fulra a teljesítmányt egy 3mason elmegy
okt. 30. 18:07
10/13 anonim válasza:
#7 Igen, de 13 Amper azért necces, és ha nem lágyindítású, akkor induláskor ennél nagyobb áramfelvétel is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!