Örökzöld növényeket keresek, amiknek a lombozata télen is jól zárt formában megmarad, miket javasolnál? Sövénynövény, bokor, futónövény, vagy akár fa is lehet.
A biodiverzitás jó. Különböző növények különböző dolgokra érzékenyek/állnak ellen. Ha az egyiknek rosszabb éve van, a másiknak jobb. Emiatt inkább vegyes sövényt javasolnék.
És bedobnám a listára a tűztövist. Ősszel látványos termések, a madarak is szeretik.
#11 A tűztövisnél rosszabbat nem tudsz mondani.
Volt tűztövis sövényünk, azzal együtt járt a ház amit vettünk. Az csak és kizárólag annak való aki egy totál gyilkos kerítéssel akarja magát körbevenni.
Kérdező, ha van növény amit NE vegyél, az a tűztövis. Rengeteg horgas végű, acélkemény tüskéje van a növénynek, megközelíthetetlen.
12 Én azt hittem ez a cél, hogy az a kecskéje vagy mi amije legel ne egye meg, meg nebóklásszon el.
Nem tom lehet én értettem félre a dolgot.
A babérmeggy ígéretesnek tűnik. A tiszafa eléggé mérgező, az szerintem mindenképp káros a legelő állatoknak.
A leylandi ciprust én a tujához hasonlóakhoz sorolom, amiket most hanyagolnék.
Kérdező még mindig nem mondtad milyen állat van, ami legel.
Kecskére tippeltem, mert az híres arról mindent megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!