Tuskókat hol lehet leadni?
Kertrendezés után 6 darab, kb. 30-50 cm átmérőjű fatuskó maradt meg, de a barna kukába nem fér bele, hulladékudvarban ilyet nem vesznek át.
Hol tudom leadni? Tüzelésre alkalmas lehet valaki számára? (Nyíregyháza)
Köszönöm!
Ha adsz pénzt nekik, akkor jönnek a cigócskák és elviszik az első csendesebb helyig ahol kidobják.
Konténert lehet rendeli, de érdeklődni kell előtte, hogy mehet e bele zöld.
Illetve vanank komposztáló helyek, ahol szerintem szintén átveszik.
Érdekes, ezek szerint még a romák sem használják tüzelésre?
Igaz, van vele munka felvágni, de alapvetően nem korhadt, elégne szépen.
Mi felhasználjuk igaz, van ilyen látvány kandallónk abba, így sosem volt ezzel problémánk.
Viszont a környék adok-veszek csoportjaiban sokszor látok ilyen ingyen elvihető hirdetéseket. Mindig van 3-4 jelentkező rá. Én is azt mondom egy próbát megér, hirdesd meg.
Lehet, hogy most nem viszik el, mert nincs olyan hideg, de decemberben el fogják vinni.
A munkahelyem környékén vágtak ki egy kisebb akácerdőt, aztán a kar- és lábszárvastag ágakat otthagyták, hogy vigye, akinek kell. Jó idő volt, nem vitték el (pedig rengeteg a nincstelen cigány), pár hónap után le kellett daráltatni a vállalkozónak.
Aztán jött a tél, akkor már a cigányok ilyen 4-5 centis akácsarjakat hurcoltak haza a vasút mellől, hóban kínlódtak a biciklikkel, és úgy nyersen tüzelték is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!