AL-KO Plus 3 (Briggs&Stratton - Quattro 40) fűnyíró miért pörög nagyon?
De lehet állítani a fordulaton.
Kis rugó és pöcök de így látalanba nehéz elmondani hol.Nekem a motor tetején jobb oldalon vannak porlasztó után.
Igen, kis rugó és pöcök megvannak, nálam az nyitja ha jól írom a pillangószelepet ami a levegőt szabályozza. Nem vagyok szaki de így olvastam valahol. Bekarikáztam a képen aminek itt a linkje :
Fel akadt az úszó a karburátorban.
Gázbovden, vagy ha van a fűnyírón bármi hasonló, abba olajat csepegtetni és átmozgatni, vagy még inkább leakasztani, hogy csak alapjárat legyen.
Karburátoron van alapjárati rendszer, vagy csak a pillangószelep?
Ami inkább tolattyú, mert szerintem egy ilyen kis gépen inkább van jellegében motor karbi, mint autó, de leginkább valami még egyszerűbb.
Ami még eszembe jutott, hogy falsot szív valahol.
Gázbovden leakasztást ideiglenesnek gondoltam.
Nézz körbe youtube-on csomó szerelős videó van, akkor is, ha nem érted képen látod mit csinál.
Nem hiszem, hogy ezek a gépek között akkor a különbség, hogyha megnézel 3 másfajtát abból ne tudnád a sajátodat kikövetkeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!