Kezdőoldal » Otthon » Kert » AL-KO Plus 3 (Briggs&Stratton...

Carcass9 kérdése:

AL-KO Plus 3 (Briggs&Stratton - Quattro 40) fűnyíró miért pörög nagyon?

Figyelt kérdés
Beindítom a gépet és magasan pörög, mint amikor ráadja az ember a gázt, talán még attól is jobban. Kezemet is nagyon rázza, alig bírom fogni miközben tologatom fűvágáskor. Hozzáteszem a gyújtótekercset kicseréltem rajta mert nem volt szikra, így vásároltam egyet és a hozzáértők szerinti beállítás szerint (gyógyszeres doboz lapot a tekercs és lendkerék közé a távolság miatt) tettem vissza a helyére az újat! Gyertyát is cseréltem, valamint regulátor rugókat (aztán a régieket visszatéve is pörgött..) is. Alapjáratot nem tudok állítani... mi lehet a baj? Előre is köszönöm!

szept. 21. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:

De lehet állítani a fordulaton.

Kis rugó és pöcök de így látalanba nehéz elmondani hol.Nekem a motor tetején jobb oldalon vannak porlasztó után.

szept. 22. 08:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, kis rugó és pöcök megvannak, nálam az nyitja ha jól írom a pillangószelepet ami a levegőt szabályozza. Nem vagyok szaki de így olvastam valahol. Bekarikáztam a képen aminek itt a linkje :

[link]

szept. 22. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Fel akadt az úszó a karburátorban.

Gázbovden, vagy ha van a fűnyírón bármi hasonló, abba olajat csepegtetni és átmozgatni, vagy még inkább leakasztani, hogy csak alapjárat legyen.

Karburátoron van alapjárati rendszer, vagy csak a pillangószelep?

Ami inkább tolattyú, mert szerintem egy ilyen kis gépen inkább van jellegében motor karbi, mint autó, de leginkább valami még egyszerűbb.

szept. 22. 23:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, gáz bovden az van, működik is de leakasztom akkor, valóban felesleges, nem tologatom soha sehová. Ami a karbit illeti, csak pillangó szelep van, semmilyen más állítási lehetőség. Amit linkeltem képet csak annyi sajnos. Köszönöm a válaszokat, megírom még mire jutottam!
szept. 23. 08:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Ami még eszembe jutott, hogy falsot szív valahol.

Gázbovden leakasztást ideiglenesnek gondoltam.

Nézz körbe youtube-on csomó szerelős videó van, akkor is, ha nem érted képen látod mit csinál.

Nem hiszem, hogy ezek a gépek között akkor a különbség, hogyha megnézel 3 másfajtát abból ne tudnád a sajátodat kikövetkeztetni.

szept. 23. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!