Kezdőoldal » Otthon » Kert » Tetszik nektek a macskakő?Mond...

Tetszik nektek a macskakő?Mondjuk kapubeálló vagy járda gyanánt?

Figyelt kérdés

Van olyan jó mint a manapság trendi ilyen burkolat:

[link]

?

aug. 25. 02:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező a macskakő az amit a városok régi utcáin lathatsz kis fekte kockák, ami bazalt. Semmi köze a linkelt képhez meg a gránit burkolatokhoz.
aug. 25. 18:28
 12/17 anonim ***** válasza:

#11 Macskakövet gránitból ÉS bazaltból is csinálnak. A gránit jutott előbb eszembe amikor rákérdeztem, ennyi.

[link]

[link]

aug. 25. 19:15
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát az én szememben ez a megnevezés hogy "macskakő" elsősorban egy konkrét dologra értendő, ahogy kinéztek mondjuk a városok főterei 150 évvel ezelőtt, az hogy miből volt már nem annyira érdekes nekem.

Kicsit olyan mintha azt próbálnánk meg megmagyarázni hogy az albán fagyi nem fagyi, ami igaz, de mindkettő színes, hideg, és tölcsérben van, hiába van az igazi minőségi(bb) alapanyagból.

Tehát az hogy milyen anyag az mindegy, engem az érdekel hogy úgy nézzen ki ahogy.

Az általam linkelt fotón meg nyilván nem az van, a kérdés arra irányult, hogy a macskakő szerintetek esztétikailag van-e annyira előnyös manapság, mint az a "szilánkos" sárgás kő burkolat..

aug. 25. 19:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Mert ugye amit linkeltem az elég divatos, gazdagéknál is, meg amerikaiéknél is, ezért gondoltam mint modern ikont, összehasonlítom egy régi ikonnal
aug. 25. 19:24
 15/17 anonim ***** válasza:
#13 Megkaptad a válaszokat. Mi nem érthető belőle?
aug. 25. 19:31
 16/17 A kérdező kommentje:

"Kérdező a macskakő az amit a városok régi utcáin lathatsz kis fekte kockák, ami bazalt. Semmi köze a linkelt képhez meg a gránit burkolatokhoz."

Pl erre reflektáltam...

aug. 25. 20:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Szemnek szép. De mióta úgy elcsusztam rajta hogy Isteni szerencse volt hogy nem a nyakam tört rá sem nézek 😂
aug. 25. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!