Az önkormányzat jogosan NEM engedélyezhet kapubeálló kiépítését, hogy " akkor mindenki ilyet akarna, és ők ezt nem engedhetik "?
Röviden a sztori!
Vettem egy ingatlant. A kapubeálló közvetlen úgymond a házba visz be. Nem pedig a porta irányába van kiépítve. Esélytelen hogy beálljak az udvarra autóval vagy bármi mással. Kérvényeztem hagy építsek egy olyan beállót ami a portára bevisz, és ehhez kérném az engedélyük ( nem anyagi segítséget vagy bármi ilyesmit kértem csak egy papírt, csinálhatom). De ezzel nekem két beállóm lenne... És ők ezt nem engedélyezhetik mert akkor mindenki dupla beállót akarna. Annyi a bibi, hogy más betud állni a portájára én pedig nem. A rosszul kivitelezett beállót ha ennyire nem tetszik neki kötelezhet hogy én bontsam el? Ők tették rossz helyre.. Megteheti, hogy nem engedélyezi olyan címszóval, hogy " akkor más is ilyet akar majd és ezt ő nem hagyhatja "?
"Vettem egy ingatlant."
Megtekintett állapotban.......
Ez ilyen, egy telek, egy útcsatlakozás.
Kapu lehet bármennyi, de kiépített útcsatlakozás csak 1.
Teljesen jogosan nem engedik.
"A kapubeálló közvetlen úgymond a házba visz be"
Ezt nem értem. Hogy néz ez ki? Sorházról van szó?
"Ha mondjuk tűz van akkor a tűzoltó sem tudja megközelíteni"
A tűzoltó nem áll be az udvarra, megoldja.
"Kapu lehet bármennyi, de kiépített útcsatlakozás csak 1."
Nem is értem. Nekem két kapubeállóm van. 27 méteres utcafronton. (Debrecen-Józsa)
7
A valóság és a szabályok sokszor eltérnek, a múlt homályába vesznek.
Szabályosan csak 1 lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!