Létezik fűkaszára valóban jó gyorstöltő damilfej?
Meguntam az "egy óra vágás 1 óra b_szakodás a damillal" működést, úgyhogy beszereztem egy ilyet:
De ezzel sem lett könnyebb, gyakorlatilag kínszenvedés a damilt átfűzni rajta, mert nem pont a nyil irányában vannak a lyukak, szerencsétlenkedés az egész, igazából ugyanúgy szét kell szedni mint a simát, sőt még nehezebb is szétkapni.
Szóval a kérdés: Milyen valóban ajánlott és jóminőségű, valóban gyorstöltésre használható damilfejek vannak? Nem baj, ha drágább, csak "b@szakodásmentes" legyen.
Gondolkodtam benzines fűnyíró beszerzésén is, csak az meg egyenletlen talajon és kerítés szegélyeknél nem lenne ideális.
Mit nyírsz vele, hogy óránként lefogy a damil a fejről?
A kisebb barkácsgépekre is rámegy 5m, ha te azt ilyen gyorsan elhasználod, akkor azt kellene felülvizsgálni inkább, hogy milyen eszköz kellene arra a munkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!