Hol tudok strapabíró összecsukható sörpadot venni?
Figyelt kérdés
Én csak olyat találtam, ami silány minőségűnek tűnik, vagy kinézetre jó, de nagyon sok rosszat írnak róla (pl. OBI).aug. 21. 14:49
1/4 anonim válasza:
Én nem aggódnék, 120kg vagyok, elég sokat üldögéltem sörpadokon (össze kellett szedni ezt a súlyt, he-he), még egy se szakadt össze alattam/alattunk. Esetleg vegyél olyat, aminek van egy plusz lába a padnak.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem aggódok hogy eltörik alattunk, inkább olyanokat olvastam, hogy gyenge a lakkréteg, és az első használatnál aláázott a sör, vagy hogy repedten jött a fa, és pontatlanul voltak megfúrva, ami miatt meg kellett hajlítani fogóval hogy egyáltalán kinyíljon a láb. Aztán évek alatt meg tudja gyengíteni a rozsda is ha túl vékony a fém és ki is tud mozgósodni, lötyöghet. Ezért szeretnék olyat, ami bírja 20 év múlva is, mint a régi jó zöld asztalok, ha már 50 ezer egy szett a nagyobbikból.
aug. 21. 16:16
3/4 anonim válasza:
#2: Akkor talán megvenném a vasalatot, ezt a fajtát, vennék keményfa deszkákat és összeütném magam.
4/4 anonim válasza:
Lakatossal kell csináltatni masszív vaskeretet 3-as falú zártszelvényből. Arra keményfa deszkázat kapupánt csavarokkal rögzítve. Nem megy soha tönkre. Sajnos, amiket ma tömeggyártanak, szinte mind bóvli, vékonyfalú acélszerkezetű váz, meg a legósdibb puha faanyag kombinációja. Nemhogy 20 évet, 5-öt se bírnak ki, össze vissza nyeklik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!