Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hol tudok strapabíró összecsuk...

Hol tudok strapabíró összecsukható sörpadot venni?

Figyelt kérdés
Én csak olyat találtam, ami silány minőségűnek tűnik, vagy kinézetre jó, de nagyon sok rosszat írnak róla (pl. OBI).
aug. 21. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem aggódnék, 120kg vagyok, elég sokat üldögéltem sörpadokon (össze kellett szedni ezt a súlyt, he-he), még egy se szakadt össze alattam/alattunk. Esetleg vegyél olyat, aminek van egy plusz lába a padnak.

[link]

aug. 21. 15:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem aggódok hogy eltörik alattunk, inkább olyanokat olvastam, hogy gyenge a lakkréteg, és az első használatnál aláázott a sör, vagy hogy repedten jött a fa, és pontatlanul voltak megfúrva, ami miatt meg kellett hajlítani fogóval hogy egyáltalán kinyíljon a láb. Aztán évek alatt meg tudja gyengíteni a rozsda is ha túl vékony a fém és ki is tud mozgósodni, lötyöghet. Ezért szeretnék olyat, ami bírja 20 év múlva is, mint a régi jó zöld asztalok, ha már 50 ezer egy szett a nagyobbikból.
aug. 21. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:

#2: Akkor talán megvenném a vasalatot, ezt a fajtát, vennék keményfa deszkákat és összeütném magam.

[link]

aug. 21. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Lakatossal kell csináltatni masszív vaskeretet 3-as falú zártszelvényből. Arra keményfa deszkázat kapupánt csavarokkal rögzítve. Nem megy soha tönkre. Sajnos, amiket ma tömeggyártanak, szinte mind bóvli, vékonyfalú acélszerkezetű váz, meg a legósdibb puha faanyag kombinációja. Nemhogy 20 évet, 5-öt se bírnak ki, össze vissza nyeklik...
aug. 21. 22:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!