Eső után lehet füvet nyírni? Közvetlenül eső után.
Figyelt kérdés
Bírja a fűkasza? Eddig csak csak száraz napokon nyírtam a füvet.2024. aug. 1. 14:08
1/4 anonim válasza:
Lehet, csak nem jó.
A víz fröcsög, te a sárban jársz, megcsúszol és kész a katasztrófa.
A fűkaszának a motorja magasan van, abba nem jut bele a víz, a forgó része meg egyből eldobja a vizet magától. De amikor minden vizes akkor nem jó csinálni, legalább annyit várj vele, hogy kicsit száradjon. Melegben ez nem tart sokáig. Fő a biztonság!
2/4 anonim válasza:
Simán. Vágtam már esőben is, nem volt már sok hátra, nem akartam abbahagyni.
3/4 anonim válasza:
Lassabban haladsz, mivel a fűkasza nem azon az elven működik, mint a kézi kasza, így a víz nem segítség, hanem nehezítés.
Egy esőfelhőben dolgozol, csupa víz leszel.
De egy rendes fűkasza megcsinálja, és nem is lesz baja. Csak hát jobb száraz fűben csinálni.
4/4 anonim válasza:
Lehet épp csak nem komfortos.
Várj egy órát és jobb lesz,száraz füvet is jobban viszi a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!