Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért sír mindenki a meleg...

Miért sír mindenki a meleg miatt, ha közben térköves-kavicsos-famentes udvarokkal van tele minden?

Figyelt kérdés

Egy néhány éves lakóövezetben lakom magam is, és borzalmas látni, hogy mennyire mininális természetesség van. Sokakkal jóban vagyok, sok kertben jártam, alig van 1-2 fa, virág, minden tele térkővel, zöld gyeppel, körben tuja meg leylandi és ennyi. Az utcafront pláne, térkő és kavics, oda már fákat sem ültetnek, végigmegyünk az utcán és semmi árnyék csak a 40 fok. Az udvarokon dettó, de közben mindenki sír, hogy nem lehet kiülni, meleg van, nincs árnyék.

Egyszerűen nem értem.

2024. júl. 1. 10:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
76%
Ez a városra jellemző mert minden beton . Ott mindig hőseg lesz tavasztol ősz feléig . A vidék pusztul gazos putrik vagy modern tarsas fosok , kevés gondozott bevetett kert . A mezők csak zölden hűsitenek szantas utan sivatag . A kiszamithatatlan kilengesek elpusztitjak a termést a féreg tódul , az állítolagos afrikai légtömeg nem megy el hetekig este sem . Minden fám túlél, potyog a termése , pedig esőt kap sűrűn kútvizet is . Nincs légmozgás éjjel . 5véve már a macskam liheg melegében .Termeszet is az erdőt rombolja az ipar is .
2024. júl. 4. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!