Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen szivattyút/szivattyúkat...

Milyen szivattyút/szivattyúkat ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szívesen fogadnék konkrét márka/típus ajánlásokat is kerti szivattyú kapcsán.

Ha jól sejtem 2 szivattyúra lenne szükségem (bár csodás lenne ha lenne valami kombi ami mindkettőt tudja :) ). Van egy fúrt kútam (szegedi kútfejjel) amihez szeretnék egy szivattyút-locsoláshoz, valamint van egy leásott esővíz tartályom, amibe a tetőről gyűlik a csapadék, ehhez milyen szivattyút tanácsoltok? A kúthoz valóval van valamennyi tapasztalatom még gyerek-tinikoromból, a szüleimnek volt, de a másikhoz foggalmam sincs milyen kéne.

Köszönöm

2024. jún. 16. 19:12
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
1200 négyzetméteres kertem van, kertes családi ház, az egészet művelem,első harmad: díszfák cserjék, fű:második harmad: gyümölcsös, alatta fű.harmadik harmad: konyhakert (minden, saját magunkat és két gyerekünk zöldségféléit kielégíti) Saját kezűleg fúrtam kutat több mint 30 évvel ezelőtt, LEÓ gyártmányú szivattyúm van, egyszer csapágyaztam tömszelencét cseréltem. Merem ajánlani a márkát. (ha jól emlékszek Pedroló utánzatnak hirdették)
2024. jún. 16. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!