Kasei qgz25-30e benzin motoros szivattyú nem indul mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
kasei qgz25-30e benzines szivattyú alig használt gép újonnan lett vásárolva és nem indul, szikra van benzint is kap gyertya új van benne, kompresszió 9-10bar de semmi igysem indul, gyűrű nincs eltörve szimeringek újjakmáj. 30. 05:54
1/4 anonim válasza:
Mikor járt utoljára? Régi gyertyával se indul? A mostani biztosan jó hőértékű? Van olyan, hogy kint szikrázik, de bent, nyomás alatt már nem rendesen.
Porlasztó is el lehet dugulva, nincs alapjárat. Légszűrő el lehet dugulva. Vagy túlszívatod, vissza kellene venni a kart.
2/4 A kérdező kommentje:
3honapja kb , régi gyertyával sem se újjal, hő értéke jó ugyan olyat vettem bele mint a gyári. Porlasztó takaritva membrán csere is volt azzal ugyan ez a tünet, de új karburátorral is. Nincs túl szivatva. Inkább szerintem nem tudja eldolgozni a üzemanyagot hiába van 9-10 bar ha az üzemanyagot meg nem tudja elégetni inkább megfulik
máj. 30. 06:56
3/4 anonim válasza:
Vedd ki a gyertyát majd hevíst fel egy gázégővel, vagy ha az nincs akkor gáztűzhelynél, majd a forró gyertyát tedd vissza és azzal indítsd.
Nekem ez mindig bevált ilyen esetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!