Mivel tudom a palánta gyökereit erősíteni?
Figyelt kérdés
A paradicsom palántát ültettem ültető tálcából kisebb cserépbe, de olyan vekony a gyökere hogy csodallom hogy él egyáltalán..jún. 10. 07:20
11/13 anonim válasza:
Ez a felhős idő pompás a kiültetéshez, de gondolom te is észrevetted.
Viszont a kiültetési sokkot elkerülheted, ha enyhe magnéziumszulfátos oldattal öntözöd kiültetés után a növényt.
Kapható kertészetben és patikában is, az utóbbi hashajtásra is használható. Jó még fürdősónak is
Keserűsó néven is árulják.
12/13 anonim válasza:
"Köszi, már kiültettem volna, de tüzött a nap, szétégnek a levelei. Más növennyel jartam így."
Bocsi, de te Magyarországon élsz? Mintha tegnapi lenne a kérdés. De már egy hete esik az eső... MOST kell kiültetni és a problémáid egy hét alatt megoldódnak.
13/13 anonim válasza:
Nem tudom, kiültette e, igazából a magnézium szulfát miatt írtam, kevesen ismerik, pedig kiültetéskor hasznos, sokkal kisebb a növények sokkja ha ilyenkor azzal öntöznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!