1/5 anonim válasza:
Sok van rajt,nem tudja kinevelni a növény .Ez más növényeknél is így vagy van.Pl.az almást sem véletlenül ritkítják a fán.
2/5 mindentudó99 válasza:
Ixőnként cserélni kell a töveket. Most dobál9k ki egy csomót. A két éves tóvejen öklömnyi eprek vannak két méterrel arrébb a régi tövejen neg mint a kockacukor.
3/5 anonim válasza:
Így 0 információval arra tippelek, hogy nem ritkítottad ki az ültetvényedet, és már a földet se látni az eperföldeden.
Ha márciusban nekiesel kapával, és minden idősebb (több szárat növesztő) két eperbokor közt hagysz 20 centit legalább (vagy akár többet is), akkor jobb esélyed van nagy szemekre.
Persze, ha a talaj tápanyaghiányos, letömörödött, akkor hiába. Viszont ezt látod arról is, hogy a levelek is kicsik, sárgásak. Ha a levelek szépek, nagyok, de a termés apró szemű, akkor az első tippem a helyes.
4/5 A kérdező kommentje:
Kiritkitottam, be is trágyáztam. Öntözöm, de a tövek elég nagyok szerintem már. Ha átültetem attól nem lesz más a helyzet. Talán ha a tövet megosztanám kisebbre? Erre gondoltam. Az első éves tő az nem hoz termést nagyon. A masodik evtől hoz. Azutan pedig már kicsik. Keszítek fotót
máj. 29. 21:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!