Lopótököt lehet szeder mellé ültetni?
Simán, csak ahogy 1-es írta, legyen helye a lopótöknek is.
A szeretet érdemes összefogni, tetszeni közben, mert mindenre ránő.
#2-ben a telefon átírta.
Nem a "szeretetet" hanem a szedret. 😜
Lehet, hogy ugyanarra a támrendszerre akarod futtatni? (Mert más értelmét nem nagyon látom a kérdésnek.)
A lopótök ráfut a szederre, és akár túlságosan is beárnyékolhatja. Ha termés lesz, akkor - amennyiben annak a súlyát egy szedervessző tartja - törés lesz belőle. De egy erős szederbokor a közelében gyökerező lopótököt nem is nagyon engedi fejlődni, mert a gyökerei kiszedik alóla a vizet és tápanyagot. A lopótököt egyébként is jobb lett volna korábban, május végén ültetve már eléggé kétesélyes.
#4 Azt is.
Hülye telefon, még bolondabb használója (én).
😁😁😁😜
Köszönöm a válaszokat!
#5 valami tanács, hogy nagyobb eséllyel nőjenek ki?
8
Mármint, hogy nagyobb eséllyel keljenek ki?
Én, ha már el vagyok késve a tök vagy dinnye vetésével, akkor öntök pár deci vizet a fészekbe, és a sárba nyomom a magokat vagy 2 centire. Utána porhanyós földdel töltöm fel a fészket. Ilyenkor már egy hét alatt ki fog kelni.
De most már így is eléggé el vagy késve, nekem legalábbis rossz tapasztalatom van a május végi vetéssel. Bár amilyen hűvös volt idáig az idő (semmi 35 fok), még akár szerencséd is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!