Kezdőoldal » Otthon » Kert » Jól gondolom, hogy aki ilyenko...

Jól gondolom, hogy aki ilyenkor is hetente nyírja a füvet, annak valami agyi zavara van?

Figyelt kérdés
Az egyik szomszédról van szó. Ma is fagyott, és most 5 fok van, az meg csak nyírja. Lehet még karácsonykor is neki áll.
2010. okt. 27. 11:01
 1/7 anonim válasza:
84%
Sajna muszály nyírni :( Én is nyírtam mert ha ráesik a hó, meg megfagy a nagy fű, akkor baromi ronda tud lenni :( De miért zavar ez téged ?
2010. okt. 27. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Jól gondolom, hogy aki a szomszéd fűnyírási szokásait elemzi az interneten vadidegenekkel, annak valami agyi zavara van?

Egyébként ha szép kertet akarsz, nyírni kell még egy ideig. Mi ugyan nem hetente, de rendszeresen nyírjuk télen is, különben ritka ocsmány.

2010. okt. 27. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Oh, gez... jo hogy szolsz, le kell nyirni a fuvet meg a komoly hidegek elott. Mert kulonben tavasszal olyan lesz, mint amit mar egyszer megragott a tehen. Kosz a szomszedodnak! ^^
2010. okt. 27. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is nyírjuk még, mert amíg nem jönnek a tartós fagyok, bizony nő, bár nem olyan gyorsan, mint nyáron. Tavasszal pedig, mint az előttem szóló írta: olyan lenne mint amit már megrágott a tehén. Szóval a szomszédod rendben van agyilag, csak szép, egészséges gyepet szeretne.
2010. okt. 27. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
17%
jézus ereje mindenki a gazzal van elfoglalva a fa..om a fünyirásba egésznap melózók örülök ha élek és ha lenne egy kis idöm akkorse azt a kib...ot gazt nyirnám sajnos vannak ilyen idióta fünyirás mániás emberek mert már azse tudják jó dolgokukba mit csináljanak
2010. okt. 28. 23:55
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Még jó hogy arra azért tudsz időt szakitani bokros teendőid mellett hogy idegyere lebarmolni azt aki rendbe tartja az udvarát.Ha olyan szerencsés vagy hogy neked nem kell nyirnod,akkor vazze minek ugatsz bele a mi dolgunkba??Nem elég hogy füvet nyirunk még a Te okostojáskodásodat is hallgassuk?
2010. okt. 29. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

23:55

Az, hogy nekem a meló mellett jut napi 20 percem arra, hogy a környezetemet is szépítgessem és gondozzam, nem hiszem, hogy akkora luxus. A legtöbb ember így éli az életét. Épp az, hogy tudom, mit csináljak jó dolgomban: rendet, bazzeg. Nehogymár én legyek a hü.lye, amiért nekem erre is igényem van, míg neked anyanyelved helyesírását se sikerült eddig elsajátítani...

2010. okt. 29. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!