Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kiszáradt fa kivágása, ami...

Kiszáradt fa kivágása, ami bármikor kidőlhet engedélyköteles?

Figyelt kérdés
Engedélyt kell kérni az önkormányzattól, vagy kivágathatom, persze dokumentálva. Ha feljelentenek, megbírságolhatnak? Budapestről van szó.
febr. 6. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Igen. Papír kell arról, hogy veszélyes.
febr. 7. 01:09
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Be kell jelentened, hogy ki kell vágni.
febr. 7. 01:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Papíron akkor is engedély kell, ha a saját telkeden van (nem írtad), a valóságban senki nem foglalkozik vele. Én biztos nem törődnék a bürokráciával, csapnám ki.
febr. 7. 05:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

De hogy ma már mindenhez engedély kell...

Úgy adódott hogy hirtelen kellett 3db akácoszlop, így gyakorta kimentem a saját erdőmbe fát lopni..

Érted, a saját erdőmben vágom a fát és azon kell stresszelnem hogy nem e jönnek rendőrök mert nem akartam bajlódni a bürokráciával 1-2 fa kivágása miatt.. 😅

febr. 7. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én simán kivágtam egy 15 m magas kiszáradófélben lévő fát az udvaromban (Bp). A kutya nem szólt hozzám. Én ültettem, én vágtam ki, azt ennyi.
febr. 7. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt se írtad, kérdező, hogy telekhatáron belül van, vagy az utcán.
febr. 7. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Saját telkemen 1 autóra valót vágtam ki.Nincs erre aparát,hogy ilyennel is foglalkozzanak.Önkormányzaton lévő fát nem szabad .
febr. 7. 15:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Valóban nem írtam, saját telken lévő fáról van szó.

Köszönöm a válaszokat.

febr. 7. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!