Kiszáradt fa kivágása, ami bármikor kidőlhet engedélyköteles?
Figyelt kérdés
Engedélyt kell kérni az önkormányzattól, vagy kivágathatom, persze dokumentálva. Ha feljelentenek, megbírságolhatnak? Budapestről van szó.febr. 6. 23:48
1/8 anonim válasza:
Igen. Papír kell arról, hogy veszélyes.
2/8 anonim válasza:
Be kell jelentened, hogy ki kell vágni.
3/8 anonim válasza:
Papíron akkor is engedély kell, ha a saját telkeden van (nem írtad), a valóságban senki nem foglalkozik vele. Én biztos nem törődnék a bürokráciával, csapnám ki.
4/8 anonim válasza:
De hogy ma már mindenhez engedély kell...
Úgy adódott hogy hirtelen kellett 3db akácoszlop, így gyakorta kimentem a saját erdőmbe fát lopni..
Érted, a saját erdőmben vágom a fát és azon kell stresszelnem hogy nem e jönnek rendőrök mert nem akartam bajlódni a bürokráciával 1-2 fa kivágása miatt.. 😅
5/8 anonim válasza:
Én simán kivágtam egy 15 m magas kiszáradófélben lévő fát az udvaromban (Bp). A kutya nem szólt hozzám. Én ültettem, én vágtam ki, azt ennyi.
6/8 anonim válasza:
Azt se írtad, kérdező, hogy telekhatáron belül van, vagy az utcán.
7/8 anonim válasza:
Saját telkemen 1 autóra valót vágtam ki.Nincs erre aparát,hogy ilyennel is foglalkozzanak.Önkormányzaton lévő fát nem szabad .
8/8 A kérdező kommentje:
Valóban nem írtam, saját telken lévő fáról van szó.
Köszönöm a válaszokat.
febr. 7. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!