Milyen láncfűrészt vennétek éves 20 köbméter felvágására? Pontos típust írjatok, ne csak márkát. Pénzt nem sajnálom rá, ésszerű keretek között.
Figyelt kérdés
2024. febr. 2. 19:22
11/12 mindentudó99 válasza:
#7 Na látod két köbméterrel dolgozol egy hétvégét. Na az a sok. Egy arra való géppel megvan pár óra alatt. 13 erdei köb nyárfát szoktam egy nap reggeltől estig felvágni. De ez a gép 250 körül van annyit meg nem akar áldozni a kérdező. Vettem én is hobbi célú Makitát ilyen mennyiségre de 3-4 év alatt annyi is lett neki
12/12 anonim válasza:
11-es:
hányan szolgálnak ki közben?
Mifelénk ekkora mennyiséghez kitelepül egy szalagfűrészes. Általában ketten hordják neki a rönköket, egy pedig a felfűrészelt darabokat hordja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!