Várjátok már a kertészkedős szezont? Mik az idei tervek?
Nekem a paprika már el van vetve, vagyis nálam már elindult a szezon 🙂
Rendeltem még néhány gyümölcs fát, azokat várom hogy eltudjam őket ültetni.
A meglévőket hamarosan lehet metszeni (kb 40 fiatal gyümölcsfa).
Plusz idén először lehet hogy kimegyek a piacra a megtermett zöldségeimmel, úgyhogy idén ehhez tervezek ültetni 200tő folyton növő paradicsomot és kb 600tő paprikát két szálon zsinegen felfuttatva, és ezeken kívül még néhány egyéb zöldséget. Szóval tervek vannak dögivel.. 😅
Már elkezdtem a metszést a fagyon, mikor nem süllyedtem bokáig a sárba. Úgy néz ki, komolyabb fagyok már nem lesznek, hogy kárt okozzon a metszés. Igaz, még csak 11 aránylag kisebb alma- és körtefa, a szőlők fele, valamint a szeder van megmetszve (ami a tavalyi rengeteg eső miatt 2 délelőtt volt), szóval a java még hátra van, de azokkal már nagyrészt várni kell addig, hogy a saras föld száradjon, és megtartsa a létrát.
(Én is termelek piacra, bár tavalytól már kisebb léptékben.)
A palántanevelés csak március közepén kezdődik nálam, megfelelő hely hiányában.
Én nagyon! Az idén tavasszal ültetek szőlőket, meg egy datolyaszilva (kaki) fát, ami már megérkezett, várom, hogy elültethessem.
Pár fát, más növényt ültettem tavaly tavasszal, ősszel (fügét pl), azokat is várom, hogy lássam fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!