Mennyibe kerül kb. 200 m2-et lemurvázni?
Számlával együtt. Gondolom tömörítik is. Hiába gugliztam rá, külön murvázásra nincsenek fent (naprakész) árak. 5 centi vastagon kb.
El nem tudom képzelni mennyibe kerülhet, 50 000 ft vagy 1 millió...
200 m2 , 5 cm vastagon, az összesen 10 m3 murva. Nézz körül a hozzád legközelebbi tüzépeken, melyik fajta milyen árban van, rendeld meg házhozszállítással, és ennyi, csak egy gereblyével szét kell teríteni a kupacot! Ha nem akarod, hogy kinőjjön közte a gaz, akkor érdemes alá leteríteni geotextíliát, tüzépen az is kapható, de akár kertészetekben is, vagy Praktiker, Obi
Amúgy nem olyan drága, kb. 5-7 ezer Ft/m3 körül van a murva, a geotextília árát nem tudom, de nem nagy összeg!
5 cm az nagyon kevés. Ha autóval rá akar menni az ember, akkor 15 cm-t szoktak tenni.
És 30 m3-t kézzel elteríteni, hááát... Erre mondaná a viccbéli cigány, hogy ez női munka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!