Stihl ms180. Hány tant üzemanyag után éri el a maximális erőt?
Alapvetően nem jellemző, hogy erősödne. Kivéve, ha rossz volt a gyári beállítás. De alapesetben új korban jó, utána később kell utánállítani.
Vidd el garanciában szervizbe, hogy szabályozzák be.
Én valamilyen karburátor utánállításra gondolok maximum, hogy azt igényli.
De, erősödni nem fog, új gép most bír a maximális erejével.
Az 5 tankot, hogy érted pontosan?
Közvetlenül 5 egymás utáni tankot használtad a gépet, tehát ahogy kifogyott újratankoltad és ezt 5x?
Ja az úgy teljesen jó ahogy csináltad.
Vissza kell vinni mindig garanciába, azért vannak ők ott.
Én is vissza fogom vinni a BG86 lombfúvómat, mert nincs 1 éves még a gép, de gàzadásra megtorpan, néha le is fullad.
Amúgy, a 180-as egyszerű szerkezet, jó szériája a Stihl-nek, persze hobbi gép, de a kerti munkákra ideális.
Nos, péntek délután visszaérkezett a fűrész, szervízből. Ma próbáltuk ki. Ugyanaz a jelenség.
Kalibralas történt, ez van a munkalapon. Jeleztem ismét,hogy ugyanaz a probléma... Állítása szerint, szétszedte, rendben talált mindent. Kipróbálta, és jó. Üzemanyag kb ugyanannyi volt benne, mint amikor beküldtem. Szóval nem tudom milyen formában próbálta ki. Arra jutottunk, küldjem vissza mégegyszer, cserél benne porlasztót, és ennyi. Ha azután se jó, ő nem tud mit kezdeni vele. Hivatalos Stihl szervízről beszélünk.
Tudtam, hogy ezt fogják mondani... A gép jó.
Csak épp a haverom 170-e meg repül a fába, ez meg lelassul és megáll a lánc. Hangra is elgyengul a fa 1/3 vagy fele környékén. Kb 15-20 cm átmérőjű, száraz akácfába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!