Ennek hogy kell müködnie?
Valószínűleg vasas/mangános esetleg nitrites az a kútvíz, és emiatt nem alkalmas ivóviznek. Első körben be kellene vizsgáltatni. Továbbá a magas keménységű víz okozhat problémákat a mosógépben és egyéb eszközökben.
Jó alternatíva lehet, de én biztos beköttetném a vezetékes vizet is.
Az esetek 99%-aban az asott kutak vize szennyezett, tobbek kozott a sok okosba' megoldott emesztogodor miatt ami folyamatosan szivarog a falaba utott lyukakon keresztul hogy ne kelljenn gyakran hivni a szippantos autot. A rengeteg mutragya, szennyezett eso is mind-mind a talajvizbe mosodik be, te meg ez akarnad inni mert 'gazdasagosabb'.
Teged se az eszedert szeretnek, az biztos.
Inni nem erdemes kutvizet. De minden masra hasznalhato. Ivovizet mashonnan kell szerezni.
A vezetekes viz bekotese nem draga. Ha az uvarra tesztek egy csapot amiből ivovizet vesztek az boven eleg. Szerintem 100 200 ezerbol max megvan de ki tudjátok asni az arkot. Kell hely a vizoranak meg kell egy csap. Ez szerintem annyira nem draga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!