Mennyibe kerül a fűnyírás?
Már nem bírom csinálni az önjáróssal sem, úgyhogy jövőre fogadnom kell valakiket.
Mmennyit szoktak kérni?
2500 négyzetméter a füves terület. Asztallap. Néhány fa és épület. Semmi extra nincs rajta amit nagyon kellene kerülgetni. Meg 30 méter árok az utcafronton.
Diákoknak előszeretettel adnak 10-15-20at egy órára. Éppen ezért 10k alatt szóba sem állnak már veled :/
Ennyi lett az ára. Anno én is amikor megkért a szomszéd, megkért ez, az, csak kezembe nyomtak 1-2 tizest 50-60 perc munka után
Miben segít neked az, ha megírom, hogy én mennyit fizetek érte?
A környékeden kellene érdeklődnöd.
1-es vagyok. Kérdezd meg a városod fb csoportjában (ha van), vagy ragassz ki papírt pár utcasarokra telszámmal és kiderül mennyiért csinálnák, meg.
Nem egy rózsadomb a környékünk, én is csodálkozom, hogy ennyibe kerül már egy egyszerű fűnyírás is.
2-es lehet hogy a környékeden lakom...
1-3, nem vagyok fillérb..ó. Nem akarok gombokért dolgoztatni senkit. Én is megkértem az árát a munkámnak.
Csak egy kb ár édekelne. De talán majd jön valaki normális is válaszolni.
4: 1-3 vagyok. szerintem normálisan válaszoltam, leírtam a környékünk árait.
annyit megtudtál, hogy nem 200ft/óra és nem is 2 milió/óra.
én egy kis falusi vagyok és nyáron alkalmi munkaként füvet is szoktam vágni
itt órabért írtak előttem akkor én is azt írok
7000/ó
ez úgy jön kb ki hogy 2000 benzin + damil megy el kb 1 óra alatt az én gépemmel - és 5 a munkadíjam
(én egyébként valóban minőségi munkát végzek, ha úgy kérik nagyon kicsire is levágom)
Utolsó...
A benzin ára sem emelkedett ugye?
A vágóeszköz (damil, kés) ami kopik és rendszeresen újat kell venni, annak az ára sem emelkedett ugye?
A gépek katbantartásának költsége sem emelkdett ugye?
Légszűrő, benzinszűrő, gyújtógyertya, kenőolaj amit folyamatosan cserélni kell, annak az ára sem emelkedett ugye?
A boltban amikor meglátod az árakat amik nem 25, hanem 50-100%-al emelkedtek akkor mi jár kis fejecskédben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!