Debremart kérdése:
Van itt olyan aki keni vágja a mikulásvirágot?
Figyelt kérdés
2023. nov. 16. 11:55
1/8 anonim válasza:
Írj konkrét kérdést, nem társkereső oldal ez.
4/8 anonim válasza:
Dehogy vágom, csak öntözöm és gyönyörködöm benne.
5/8 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy tavaly vettünk Mikulásvirágot és nagyon szép zöld egészséges levelei voltak egész nyáron, viszont, hogy bejött a fűtésszezon, nem gondoltam rá, hogy az ablakból el kéne venni a radiátor miatt. A fele levelét elhullajtotta, a többi az maradt miután elvettem az ablakból úgy néz ki kezd helyre jönni, viszont akkor már így nem is fognak bepírosodni a levelei? Egy-két szár legtetején Szeptember vége óta megfigyelhető ilyen nagyon pici piros növésben levő levél, de az mintha megállt volna a fűtés óta. Helyrejöhet annyira, hogy legyen még belőle szép piros levelek, vagy ez idén már felejtős?
2023. nov. 17. 15:47
6/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, akkor lesznek piros levelei, ha azokat letakarják.
7/8 anonim válasza:
Így van. Nem a levélhullás miatt nem fog virágozni, azt még kiheveri, hanem a nem megfelelő hely miatt.
Hűvös (15-18) fokos hely kell neki, nappal nagyon világos, éjszaka sötét. És hosszú ideig sötét, teljesen, amit az utcai világítás se zavarhat meg. Ehhez kell a takarás. Viszont alul legyen némi hézag, hogy lélegezni azért tudjon.
Nem is részletezem feleslegesen, írd be a gugliba, hogy mikulásvirág virágoztatása.
8/8 A kérdező kommentje:
Ja értem köszönöm szépen a válaszokat! Igazából a google-be több helyen is néztem a gondozását, de külön a virágoztatásáról sehol sem írt. Bár így nem is kerestem rá, hogy virágoztatás.
2023. nov. 20. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!