Szobavirágok cserepébe lehet kis díszköveket rakni?
Figyelt kérdés
Nem lesz baja a növénynek ha teleszórom a földjét ?2010. okt. 18. 18:56
1/6 A kérdező kommentje:
Mármint a föld tetejére szórnám hogy eltakarja a földet és szép kis fehér kövek látszódjanak.
2010. okt. 18. 18:59
2/6 anonim válasza:
Nem, semmi baja nem lesz, kivéve, ha a köveket te gyüjtöd, és erösen mésztartalmúak, mert azt a legtöbb szobanövény nem birja. HA szép mészmentes kavicsokat raksz rá, akkor nyugodtan lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy ezek milyen kövek de vettem őket zsákba voltak és fehér színüek és ilyen por van rajtuk nem tudom mi lehet az mert mikor megfogom fehér poros marad a kezem.
2010. okt. 18. 19:47
4/6 anonim válasza:
Fogj egy kövecskét, és vagy sósavat vagy ecetsavat csöppents rá, ha elkezd pezsegni, akkor mészköböl van.
5/6 A kérdező kommentje:
ajajjj öntöttem rá sósavat és pezseg.....
2010. okt. 18. 20:14
6/6 A kérdező kommentje:
akkor elpusztulnak a virágaim ha ráteszem?
2010. okt. 18. 20:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!