Átültethetem a facsemetét?
Próbáld meg Lens appal azonosítani, hogy mégis mi lehet. Ha invatív faj, azt ki kell irtani. Gyorsan nő. De nagy is lesz? A császárfa pl. hatalmasra növekszik. Ezért is jó lenne tudni, miféle.
Az tetszik, hogy nem pusztítában gondolkodsz.
3 # Na és,hogy töltsek fel ide képet?Ha linket küldenék akkor már a fajtát is ismerném.
2 # Nem tudom lefotozni mert körbe van nővényekkel.Én is gondolkodtam ezen a megoldáson de csak akkor tudok külön róla készült fotot késziteni ha már kiástam. Invativ faj,na ez jó,csak tudnám értelmezni.Ki kell írtani,miért?Mit tud ez a szegény fa okozni amiért írtani kell?
Például ide feltöltöd a képet, és annak a linkjét bemásolod ide. Ha valóban 2 méter magas, akkor hogyan lehet annyira körbenőve növényekkel, hogy egy képen azonosíthatatlan legyen? Be is lehet jelölni akár egy egyszerű képszerkesztővel, hogy melyikről van szó a képen.
Ja, hogy az angolszki.:D Bocsánat, akkor adok egy egyszerűbb és magyar nyelvű linket.
8 # Talán sikerült,link : [link] . Kamionosként rengeteget jártam Angliában de a nyelvet csak konyhai alapon mint a Németet és Olaszt.Valahogy meg kellett értetnem magam az aktivitezéssel nem volt minden megoldható :-D
Kösz a linket,főleg ha sikerült is a képfeltöltés.
Nagyon úgy néz ki mint a bválványfa,írtom is mihamarabb.Kár érte,de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!