Mekkora különbség van a különböző tamariszkus fajták között?
Figyelt kérdés
Régen volt a szüleimnek egy kis hétvégi háza, ott volt ilyen cserje/bokor, és én ilyet szeretnék, de nem tudom pontosan milyen fajta volt, arra is netes kutakodás után jöttem rá, hogy valószínűleg tamariszkusz volt. Én nagyjából olyan kinézetűt szeretnék, amilyen az volt, de nem tudom mennyi különbség van a különböző fajták között.2023. szept. 13. 19:12
2/2 anonim válasza:
Vegyél kétfélét. Én úgy tudom, hogy a virágzási idejében különbözik. De én is csak internetes kutakodás alapján írom.
Van a környéken, nekem is tetszik és gondolkodtam, hogy ültetek.
Szerintem a Tetranda lehetett, mert az a leggyakoribb faj, így annak van a legnagyobb valószínűsége, hogy az volt nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!