Tuját félbe tudom vágni holnap?
Figyelt kérdés
Vettem oszlopos tujákat sok éve amire azt mondták hogy 3 méterre nő meg. Na most megmértem lézeres mérővel és 8 méteresek már, szeretném félbevágni őket holnap lenne rá egy egész napom, csak nem tudom hogy tuját szabad-e ilyenkor erősen megvágni?2023. szept. 1. 07:31
2/4 anonim válasza:
Igen, kibírja. Ne felejtsd el időnként meglocsolni.
3/4 anonim válasza:
Azt hiszem én inkább a tavaszi növekedés megindulása előtt vágnám vissza. Kevesebb ideig kell nézni a megcsonkolt növényt.
4/4 anonim válasza:
A szomszédom vágatta így félbe tavaly ősszel a tujáit, a felesége meg megsiratta és keresztet vetett rá.
Mostanra viszont gyönyörűen kihajtottak és már teljesen eltakarják azt, hogy vágva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!