Milyen erkélyre helyezhető fóliasátrat vegyek?
én csak irigykedve názem, amiket árulnak a praktiker, obi, és bauhaus áruházak..aranyáron megy az igaz, de baromi szépek, praktikusak, és egyedül is össze tudom rakni.
Ha beírod a gúgliba, hogy erkélyre fóliasátor, kidob egy csomó találatot..
De ott van az árukereső is.
Én alapból azt mondanám, hogy semmilyet, mert nem nagyon tudok elképzelni olyan célt, amire alkalmas lenne. Esetleg egész napos felügyelettel 1-2 dologra.
De többre mennénk, ha leírnád, mire szeretnéd használni. Anélkül nem lehet reális véleményt írni. Még azt se, hogy arra miért nem jók. :)
Én három éve az Ikeában vette egy fémpolcot erős cipzáras műanyag huzattal.
Csak a magasat vettem meg, akkor ötezer Ft alatt volt és lehet külön is kapni a műanyag borítást, de még jó a régi.
Tavasszal oda teszem ki a palántákat, teljesen jó. Ha hideg van éjjel, akkor ráfűtök egy infralámpával, amit obis időkapcsolóval vezérlek és csak egyszer szedtem be a tálcákat éjszakára, mert mínuszba ment a hőmérséklet.
Lényegében hajnalba ráfűtök negyedóránként öt percet, ha kell, de ritkaság, hogy kelljen, még egyszer sem fagyott el semmi. Van benne is egy olcsó hőmérő, mert kint is a falon, így be tudtam lőni és teljesen bevált.
Nyáron leveszem a huzatot és virágokat, fűszernövényeket nevelek a polcain.
Horganyzott fémpolc, tudom ajánlani.
Akkor jó, ha otthon vagy egész nap.
Ha reggel zárva hagyod véletlenül, aztán bejön egy meleg nap (április végén nem kizárt), bent lehet akár 50 fok felett is, a palánták megfőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!