2x3m-es fóliasátrat szeretnék beszerezni, de majdnem mindenhol csak olyat találok, aminek ugyan van oldalsó ablaknyílása, de bejárata csak egy. Hol találnék 2 bejáratos fólaisátrat (nem százezrekért)?
Teljesen kezdő vagyok, se helyem, se tapasztalatom, ezért nagyon nagy beruhzásra nem vetemednék, viszont azt olvastam hogy a megfelelő klíma megteremtéséhez kell a huzat.
Köszönöm a segítséget!
Szerintem nem fóliasátrat szeretnél, hanem üvegházat, vagy polikarbonát házat. Fóliának nem szokott lenni oldalsó ablaknyílása.
Ez egy apró, semmire nem való dolog, az ilyen kis üvegház.
Jól tudod, nyáron kell tudni huzatot csinálni, de az ilyen apró légtereknél az is elég, ha ablakot tudsz nyitni, a nyitott ajtóval együtt elegendő lesz a légmozgás.
De nyáron úgyse nagyon érdemes bent tartani semmit. Több ismerősöm tapasztalata szerint.
Ha olcsón akarsz kijönni, vegyél használt fóliavázat, rá hároméves fóliát, és az egyrészt nagyobb is, másrészt meg tehetsz rá két ajtót. Egy kis munkával jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!