Kinek hogy vált be a mű fű?
többféle műfű létezik. Az erkélyen elég porszívózni. Nekünk több helyen is volt,de ami olyan helyen, ahol a kutya is végigtrappolt, az borzalmas volt.
Vannak nagyobb áruházak, ott végigtapogatod a műfüveket, és máris viheted. Szerintem nagy találmány, kedves színfoltja a háznak/lakásnak.
Akkor vettem egy darabot, amikor négykézláb közlekedő volt a gyerekem és a fű még nem volt rendben. Utána használtuk többször kisgyerekeknél amikor a terasz kövén vagy máshol kellett leülniük. Jobb, mint a szőnyeg vagy pléd. A forró napon sem melegedett fel úgy, mint a kő, jó volt mezitláb is rálépni.
Szerintem jó megoldás erkélyre, de érdemes jó minőségű műfüvet venni, még ha többe is kerül. Fontos, hogy bírja az időjárást, ne égesse ki a nap, folyjon ki belőle az eső és száradjon hamar. Egy egyszerű szőnyeg amit általában venni lehet nagyobb boltokban és nem a barkácsáruházakban veszik méterre, azok nem sokáig bírják ha kint vannak esőben, napsütésben.
Elsőnek persze kipróbálni, hogy tetszik-e, nyugodtan vehetsz olyat, csak legyen előtted, hogy az a következő ilyenkorra már lehet hogy kukába kell menjen.
Ha erkélyem lenne én is műfüvet tennék egy részére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!