Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mennyibe kerülhet ha a kertem...

Mennyibe kerülhet ha a kertem egy kerttervezővel készítettném el?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Idén nyáron kb. 3 házzal tőlünk a kerttervező 200 ezret kért. Nem mondom, hogy nekem tetszett volna. Én saját magam csináltam és sokkal szebb lett.
2010. okt. 15. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
hát ez nem fejtetted ki valami bőven mert ez nem ilyen egyszerű ez rengeteg mindentől függ!mekkora a kerted,mik az adottságai,elképzelésed esetleg van-e még is mit ,hogyan?stb.. először is azt felkel mérni utána lehet erre árat mondani!
2010. okt. 15. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
ja az lemaradt ha komolyan érdeklődsz a dolog felől én tudok neked segíteni csak priviben írj egy üzit!
2010. okt. 15. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezzel a kérdéssel én is foglalkoztam már..

Tényleg sok mindentől függ, a terv részletezettségétől, a terület nagyságtól, stb.Nem tudom az elérhetőségét, de már olvastam arról, van olyan vállalkozás, aki a te általad leírt-felmért adatokból neten keresztül készít különböző részletezettségű,(ezáltal különböző árú)tervet.A nagyon egyszerű vázlatterv 20-40 eFt.

Most azt vadászom, hogy hátha találok egy kezelhető, magyar nyelvű ingyenes kerttervező programot.

2010. okt. 16. 08:19
 5/6 brigimama ***** válasza:
Mi kertépítéssel is foglalkozunk.Ha konkrét terveid vannak írj emilt.
2010. okt. 16. 11:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen nem volt pontos a kérdés.Tudom,hogy sok mindentől függ.Kb 200 nm2 a kert.Lehet,hogy nekem az is elég lenne ha csak tervet készítenék el.Abszolut attól függ mennyibe kerül.Nem ismerem a növényeket,hogy mit mivel és hová ültessünk.A neten probálok okosodni!
2010. okt. 16. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!