A lidl-ös fehérszőlő az milyen fajta pontosan?
Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 18:38
1/9 anonim válasza:
Legfeljebb a származási helyét (országot) tudhatod meg.
3/9 anonim válasza:
Olaszország volt a származási hely, amit én vettem ott egy hete.
4/9 A kérdező kommentje:
De nem a szarmazasa erdekel, hanem a neve. Minden szolofajtanak van valami muveszneve. otello, stb.
2023. júl. 26. 22:17
6/9 anonim válasza:
A Lidl nem csak egyetlen fajtát árul. Nagy valószínűséggel egyik üzletbe ilyent visznek, másik üzletbe olyant.
Ami gyümölcsöt eredeti papír- vagy lécrekeszben raknak ki, azokon szinte minden esetben fel van tüntetve a fajta. Én legalábbis még akármit megnéztem, meg is találtam a fajtanevet. Szőlő nevét is néztem már több esetben.
Gondolom, ültetni szeretnél ilyent. Ami ennyire korai, az jó eséllyel Olaszország déli részéből származik. Ebből adódóan, bizonytalan, hogy mennyire fagytűrő. (De név alapján rá tudsz keresni a neten.)
7/9 anonim válasza:
Fényképezd le, majd bökj a képen a megosztás ikon/google képkeresés, kis kutatás, és nagy eséllyel meg fogod találni a fajta nevét.
8/9 Avair2010 válasza:
Hát én csak a tulajdonságát tudom sejteni: gondolom éretlen, amivel nem érsz semmit, ha nem vagy borász...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!