Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen érzés számotokra a...

Milyen érzés számotokra a kert? Veteményes, gyümölcsös, gyep az udvarban, bármi.

Figyelt kérdés

2023. júl. 20. 10:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
9# És aki városi családi házban él? Netán még konyha kertje is van? :D Mert te most ugyanúgy hatalmas általánosító szöveget nyomtál, mint mások a másik oldalról... :)
2023. júl. 21. 10:41
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
#11 Nem általánosítottam, csak leírtam, hogy van mások oldala is az éremnek. de köszönöm, hogy ezt ide böfögted, ezzel előrébb lett a világ.
2023. júl. 21. 13:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az elsőt azért szólták le, mert nem szimplán leírta, hogy neki nincs kertje, mert nem kell, hanem mert ilyen hülyeséget ír, hogy a fűnyírás köré kell szervezni az életet, amit bevallom, én sem értek 😃
2023. júl. 21. 14:17
 14/14 anonim ***** válasza:

12# Kulturált embernek tartom magam, írni szoktam, nem ideböfögni. De legyen... akkor nevezzük sarkításnak, ha az általánosítás nem tetszik. Akár igaz is lehet, amiket leírtál, de nem mindenhol, pláne nem minden pont kipipálandó... Ahogy a városi panel élet sem lehet csak büdös, zajos, csóró élet, csövesekkel teli környéken, sz*r szomszédokkal, ugye?

Hát ezért "böfögtem", amit böfögtem, a véleményeddel egyébként nincs bajom.

2023. júl. 21. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!