Mikramid (45 % Kelatizált mikroelemek: (vas, réz, cink, mangán, molibdén és bór) 0,3 s% ) konyhakertbe,20 literes háti permetezőbe mennyit kell bele keverni?
A csomagolásra 100-200kg/ha van írva de én abból nem tudom kiszámolni.
Hány alaklommal lehet vele beszórni?Ha túl adagolom károsíthatom vele a növényt?Célszerű még adagolni mellé valami más lombtrágyát is?
Növények:Paradicsom,paprika,batáta,burgonya,káposzta,sára/fehér répa,vörös hagyma
Erről van szó?
Ha levéltrágyának akarod használni, akkor évi 3-6 alkalommal, 0,3-1 % koncentrációban.
Vagyis, szerintem ha 10 dkg-ot keversz egy 20 l-es permetezőhöz, az megteszi. Ha nem akarsz külön-külön keverni többfélét.
Igen,erre gondoltam!
Levéltrágyának akarom használni mert meszes talajon van a kert és úgy tudom hogy több növény is pl a paradicsom gyökere meszes talajon nem tudja felvenni a tápanyagokat.
Már egy géppel elszórtam és akkor jól csináltam mert annyit raktam bele,100g mértem ki de ha jól értem ez akkor 0,5 %-os és a max dózisba akkor bele rakhatnám a 20dkg?
Egyes növényekhez igen, másokhoz inkább ne.
Ott van a linken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!