Ha permetezőben van 5 liter gyomirtó, azzal kb mekkora területet tudok lepermetezni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 20:18
3/16 anonim válasza:
Térdig érő, de nem ez a kérdés.
4/16 A kérdező kommentje:
5liter gyomirtó 50 nm? Te hülye vagy? Vagy bolond?
2023. máj. 31. 20:38
5/16 anonim válasza:
5 liter hamar elmegy, észre sem veszed, max 100m2 de akkor szaporán szeded a lábaid kezeid.
6/16 anonim válasza:
#4 Miért hogy értetted hogy 5 liter gyomirtó van benne?
Mert én úgy értettem hogy háti permetezőben bekeverve (5liter vízhez a megfelelő mennyiségű gyomirtóval)
Ha meg nem így gondoltad akkor miért nem konkretizáltad?!...
7/16 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, de mivel permet, ezért sokra elégnek kell lennie. Minimum 500 mn-re gondoltam.
2023. máj. 31. 21:35
8/16 anonim válasza:
#7 Milyen gyomirtó van benne (mi a neve) És mennyit tettél belőle 10liter vízhez?
9/16 anonim válasza:
5 liter biztos nem elég 500nm-re talán a felére.
10/16 anonim válasza:
#9 Ha leírná hogy milyen gyomirtó, meg hogy milyen arányban lett bekeverve akkor pontosan meg lehetne neki mondani, de erre már ahogy látom képtelen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!