Kezdőoldal » Otthon » Kert » Tescoban kapható Buffalo...

Tescoban kapható Buffalo fűkaszákról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan olyan ipari hulladék mint amit a piacon veszel a cigóktól, csak más név van rajta.
2023. máj. 23. 23:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor milyet javasolsz?
2023. máj. 24. 00:52
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyet hajtok pár éve, és meglepően erős és probléma mentes gép.

Pedig előtte egy 130 ezres makitám volt, ez tudja azt a teljesítményt, és ez még nem hallott szét, ellenben a márkással.

2023. máj. 24. 02:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ha a Buffalo is megfelelne, akkor ez jobb annál. De én ezt is inkább csak árokpartra ajánlanám, vagy legalábbis nagyon kicsi felületre, 2,5 LE nem valami sok. Ha már kínai, akkor inkább vegyél a piacon egy erősebbet.
2023. máj. 24. 06:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne tévesszen meg senkit a lóerő. Nekem 1.2 es Japán gépem van,min.10000 res fordulattal. 9 ezres fordulatuak nem a legjobbak.
2023. máj. 24. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Tescoból fűkaszát nem vennék.
2023. máj. 24. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:

5

Hiába nagyobb a fordulat, ha erő nincs benne, nagy fűben lefullad. A vékony damil elszakad, meg eleve csak kétharmada sávot visz, de még azt is csak lassan.

Egy rendes piacos géppel nem nagyon kell a vágási sebességre figyelni, csak lengetni, és a munkát erőből megoldja. (Nekem is van tapasztalatom gyenge minőségi géppel. De mikor kipróbáltam az első erős piacos gépemet, már adtam is el a kicsit.)

2023. máj. 24. 17:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!