KPE cső betoldás slaggal?
A két collos KPE cső között kellene kialakítani valamennyire flexibilis összeköttetést. Van itthon erős, szintén collos slagom, ami érzetre elég passzentosan belemegy a KPE adapterbe.
Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata, hogy slag betoldás okoz-e szivárgást? A mechanikai igénybevétel kicsi, viszont olyan helyre kellene betennem, ami elég nehezen hozzáférhető, ezért nem szeretnék kétszer dolgozni vele. (nem mást akarok átverni vele, magamnak kellene)
Köszönöm.
A KPE csöveg végéire 1-1 ilyet gondoltam tenni és a két toldó közé menne a slag. (ha ez a tok-tok toldó akkor erre gondoltam amikor azt írtam, hogy 'adapter')
Melegítéssel + awab bilincs sem rossz gondolat, de azért ott vannak kétségeim a szivárgással kapcsolatban.
1+
ha megoldható 2db 45°-al és egy darab kpe csővel többre mész és biztosan jó is lesz
Én azért kipróbálnám legalább a könnyebben hozzáférhető végen. Vagy ha van még darab csöved meg plusz idomod, akkor azon.
A KPE se olyan sokkal vastagabb falú, csak keményebb anyag, mint a slag. Ezek a toldók elég tág határok közt mozognak, nem tartom lehetetlennek, hogy jó lesz. Víz nélkül is érzed, hogy miután megfogta, mennyit tudsz még ráhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!