Milyen csőhéjt használjak 1/2 20mm külső átmérőjű KPE cső szigeteléshez beltérben?
Figyelt kérdés
Milyen csőhéjt használjak 1/2 20mm külső átmérőjű KPE cső szigeteléshez beltérben? Tavaly nyáron hoztam be a házba a vizet tudom hogy lehet kapni alaból is szigetelt KPE csövet de akkor nem engedhettem meg magamnak mert drága volt sok minden közbe jött azon a nyáron. De most vettem észere mivel nem a falban vagy a padló alatt vezettem el mert nem akartam szét barmolni a házat miatta valamint szerelhetőségi okból sem szerettem volna (tudom hogy esek számára csúnyán nézki de én a praktikumot jobban szeretem) pára csapódik le a csövön és a MOFÉM gömbcsapon is. Emiatt nagyon párás lett a házban a levegő valamint kívülről vizesedik a fal ahol bejön a házba a víz. Emiatt szeretném megkérdezni milyen vastag csőszigetelőt javasoltok illetve olyan golyóscsapot vagy gömbcsapot ami "egyezik" a rácsatlakoztatott cső szélességével hogy arra is rábirjam tenni a csőszigetelést úgy hogy csak a kar látszódjon ki belőle.Jobban szeretnék olyan szigetlést amihez nem kell szét szedni a rendszert az az hosszában be legyen vágva.Előre is köszönöm a segítséget.2023. márc. 26. 22:30
1/2 anonim válasza:
Ettől nem lesz párásabb a levegőd. De a sokkal hidegebb felületen kicsapódik a pára, mert a hideg cső körül a hidegebb részen kevesebb nedvességet tart meg a levegő.
De bemész a megfelelő boltba és megfelelő csőméretre adnak csőszigetelést. Akár hasítottat, vagy csövet. De van szalagba is ami rátekerhető.
2/2 anonim válasza:
22/9 mm hasított csövet keressél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!