Vízóránál, ha a felém eső oldalon folyat, ahol rá van kötve a KPE-cső, akkor az kinek a sara?
Most voltak mérőt leolvasni, és szólt a leolvasó, hogy folyik a vízóránál a víz. A vízóra felém eső részén is van egy golyóscsap, ebbe pedig közvetlenül csatlakozik a házamhoz vezető 3/4-es KPE cső.
Ilyen
Nem tudni mióta folyat, de a leolvasó szerint kb 40m3 víz elmehetett, ami cirka 35 ezer forint. Megcsináltam, és úgy néz ki, hogy évekkel ezelőtt, mikor cserélték a vízórát, akkor valószínűleg lekötötték a KPE-csövet is, viszont rossz sorrendben rakták össze a tömítő részét, mert az O gyűrün nem szabadna, hogy látszódjon a roppantógyűrű hasítéka, mert oda egy alátét jön először.A rossz összerakással meg eddig bírta.
Sajnos a vízművet nem tudom elérni, hogy megkérdezzem ilyenkor mi van? Hogy legalább egy jegyzőkönyvet ilyenkor felvesznek-e.( A leolvasó mondjuk ráírta a papírra, hogy folyatott, és elkérte a számomat is, ha esetleg hívnának.)
Sajna még a hibabejelntőn is azt mondja a gép, hogy hívjam a helyileg illetékes üzemmérnökséget, akik csak 2-ig vannak.
Régen volt talán olyan, hogy fél méterrel az óra után is még az ő saruk ha folyik, ezt nem tudom van-e még, vagy volt-e egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!