Melyik elektromos láncfűrész éri meg jobban?
Megéri azt a plusz összeget kifizetni ezért a Makita uc3541 ért vagy jó az olcsóbbik AGM AET 1821?
Vegyél ilyet, ez mégiscsak Hitachi, és 35 ezer.
Ja, a Hitachi a legjobb a három közül.
A Makita is jó elektromos gépekben, de ez a linkelt fűrész is csak hobbigép, ilyen alkalmi fűrészelgetésekhez. Ha tényleg csak ennyire kell, akkor legjobban a Flinke éri meg a piacról, még erősebb is, és csak 15 E.
az aldiban öt évvel ezelőtt vettem húszezerért egy elektromos láncfűrészt három év garanciával.
Mindennel fel van szerelve ami a biztonságot, és a kényelmes fűrészelést biztosítja.
Időközben kukáztam egy bosch láncfűrészt, a láncot elégették, mert olaj nélkül vágtak vele, kidobták.
Tettem bele új kardot, hozzávaló láncot, 0W20 olajat, és a mai napig hibátlanul működik. Ez is 1800W.
Szóval bármilyen elektromos jó, a hosszú láncfűrész-élet titka a híg, minőségi olaj.
Én Eneos 0W16-ot, vagy 0W20 at használok.
Mint a vajat, úgy viszi a fát(bármilyen is)
Például az is hulladék.
Még a lánc, a kard, stb.
Ameddig jó, addig minek?
Majd ha elkopott.
Gyakran a belseje se éri meg, hogy elkopjon a lánc.
Másrészt meg, egy rendes lánc meg láncvezető árán adnak egy új fűrészt, komplett. Két új fűrész jellemzően tovább lesz működőképes, mint egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!