Milyen elektromos láncfűrészt ajánlotok otthoni felhasználásra (kisebb farönkök,darabolására?
Figyelt kérdés
Lehetőleg valami megfizethető középkategóriás gépet szeretnék venni, de nem vagyok otthon a márkákba.2022. nov. 10. 19:22
2/8 anonim válasza:
Makita.
Mi mi vagy 8-10 éve azzal vágjuk kuglizzuk minden évben a tüzelőt, amit méterfába erdészetnél veszünk.
3/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy az 1. és a 2. is jót ír.
ÉN vennék egy benzinest, vagy ha áramos kell, akkor nem tudsz spórolni, így marad a Makita.
Ha olcsót veszel, pláne áramost, megxopod.
4/8 anonim válasza:
Nekünk elektromos parkside van, birja a vastagabbat is
5/8 anonim válasza:
Én benzinest vennék.
De csak akkor vennék, ha rendesen ki is tudnám használni. Egyébként inkább bérelnék.
6/8 anonim válasza:
Oké, hogy kisebb farönkök, de milyen mennyiségben? Kivágsz a kertben évente 1-2 beteg gyümölcsfát, vagy veszel egy kamion tűzifát?
Első esetben tényleg megteszi egy Parkside a Lidl-ből, második esetben meg egy profi minőségűt se lehet jó szívvel ajánlani.
7/8 anonim válasza:
Makitám van, bírja, 30 méter magas nyárfát is azzal vágtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!