Kertben fészkelő rigó elment?
Figyelt kérdés
Tujában fészkel egy rigó. Ott a mamamadár és fiókák. Anya megetette őket kukaccal, nagyon szépen elfogadta a mama, és megetette a piciket de később kirepült és nem jött még vissza. Nem is fog? Kit kellene hívni hogy a fiókák ne pusztuljanak el?2023. ápr. 22. 19:21
1/11 A kérdező kommentje:
Ráadásul a szomszéd macskája rendszeresen átjár. Meg kutyánk is van. Mivan ha leesnek a földre és valamelyik előttünk szedi össze őket?
2023. ápr. 22. 19:28
2/11 anonim válasza:
Ne piszkáljátok őket. Nem kell nekik kukacot szedni. Az anya valószínűleg visszajár, csak ti nem látjátok. Azért építi a tujába a fészkét, mert sűrűek az ágak macska nem fér hozzá, észre sem veszi talán, ha ti nem sündörögtök körülötte.
Ahogy a fűben rejtőző őzgidát sem zaklatjuk, úgy a madarakat sem.
3/11 anonim válasza:
Imádom az emberségedet Kérdező - ezt muszáj volt leírnom - de sajnos nem tudom a választ!:(
4/11 anonim válasza:
nálunk már kirepültek a megerősödött fiókák..már használják a kerti madárfürdőt is. Etetik a fiókákat, csak te nem látod...
5/11 A kérdező kommentje:
4 rendben
2023. ápr. 22. 22:17
6/11 A kérdező kommentje:
Tényleg jött ma ott ült a mama a fészekben egész nap, gyönyörű képeket csináltam róluk, meg a papáról is, aki hozta a kukacokat.
2023. ápr. 23. 19:36
7/11 anonim válasza:
Azt tegyük hozzá, a Rigó fiókák idővel kiugrálnak a fészekből és még röpképtelenek de a földön rejtőzködnek. Ha van macska akkor nem sokáig lesznek ott...
8/11 A kérdező kommentje:
Kutya van. Macska a szomszédból jár át. Nagyapám elkerít egy pár m2 területet hogy a kutya ne tudjon odamenni. De amúgy egy nap alatt elrepülnek majd nem?
2023. ápr. 24. 00:04
9/11 A kérdező kommentje:
Na pont most repült ki az utolsó kicsi. Nagy balhé volt. A mi kutyánk megkergette, átugrott szomszédba, de fel kellett hívnunk az ő kutyája ne egye meg. El kellett kapni, egy vödörrel megfogtuk, a szomszédtól megmettettük, de átugrált az urca túloldalon egy üres füves telekre. Viszont a mama az még mindig a szomszéd fenyőjén fütyürészik. Nem tudom észrevette e merre ment vagy bújt el. Már én se látom a kicsit. Milyen messziről hallja a mama a picit?
2023. ápr. 29. 13:56
10/11 A kérdező kommentje:
Ugye azért egyedül túl tudja élni azt az egy napot amíg elrepül?
2023. ápr. 29. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!