Csigakkal mit szoktatok csinalni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 14:40
1/6 anonim válasza:
Csiga ölőtől elszáradnak a napon.
3/6 anonim válasza:
Nagy csipesszel zacskókba szedem és megy a kukába.
4/6 anonim válasza:
A házasat eltaposom, a pucérokat kettévágom ásóval.
5/6 mindentudó99 válasza:
Kacsák pillanatok alatt összeszedik.
6/6 anonim válasza:
Nekem nincs kacsám, úgyhogy csigairtó granulátumot szórok ki tavasszal meg ősszel. Olyan helyekre, ahol se a macska nem tudja feltapodni és lenyalni a talpáról, se élelmi növényre nem tudja még az eső se ráverni.
Mikor először használtam, majd leültem két nappal később, mert minden borítva volt döglött meztelencsigával. Ha csak tizede lett volna, már akkor is meglepődök...
Régen vigyáztam a házasokra, a gyerekkori csigabigagyereki emlékeként, de aztán egy tavaszon tövig lerágták az összes krizantémot, meg amit még értek. Na, akkor ők is meg lettek kínálva. Iskolás koromban disznóink voltak, ők imádták a csigát, csak úgy ropogtatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!