Fúrt kutat bejelented?
Ez most olyan szavazás, hogy kék szemed van, vagy szőke hajad?
Nekem 10 m mély a fúrt kutam (én magam fúrtam vagy 20 éve), és még várok, mire alakul a helyzet.
Pár napja jelent meg,hogy semmi kutas NEM kell,-csak simán bejelentési kötelezettség van.
Én is kivárok,majd mikulás utánra tervezem bejelenteni...
4
A bejelentés nem az, hogy bemész elmondani, hogy van egy kutad. Kútfúrót kell hívni, aki bevizsgálja a kutat, és ha szerencséd van, kitölt egy 50 (vagy akárhány) kérdéses papírt. (Ha nincs szerencséd, neked kell ezzel eltölteni egy hetet.)
És ezzel a papírral kell menni bejelenteni, valamint kérni a fennmaradási engedélyt. Arra is, ami le van fedve, és nincs használatban.
Decemberben legfeljebb ahhoz fog kimenni kútfúró, aki már júniusban időpontot foglalt... Mivel mindenki halogatja, ugye, és kb. még szentestén is az éjféli mise helyett kutakat fognak bevizsgálni, ötszörös áron, mert még az is olcsóbb lesz, mint a büntetés.
A 25 E elég baráti ár, a neten nem nagyon látni 50-nél olcsóbbat.
Természetesen én is várok, hátha még ezt a bejelentést is eltörlik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!