Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kutak engedèlyeztetése. Ki...

Mindentudó99 kérdése:

Kutak engedèlyeztetése. Ki hogy értelmezi?

Figyelt kérdés
Jogszabàly szerint vert és àsott kutakra nem kell utólag terveket készíteni csak bejelenteni. Hogy lehet megkülönböztetni hogy egy kút fúrva vagy verve lett? Mi a lènyegi kúlönbség és ki dönti el? Pl az èn kutam még nagyapám csinálta. Levert szűrővel colos csővet azt csá.
2023. ápr. 12. 07:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én egyenlőre sehogy nem értelmezem..

Majd novemberben!

2023. ápr. 12. 07:49
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Igazából a jegyzőtől kell kérni egy papírt, azt kitölteni, semmit nem kell bizonyítani… pláne ha nagypapád magának csinálta, valszeg semmi papiron nem szerepelt eddig sem…, de a helyedben én tennék rá egy fészert, sufnit, hogy ne látszódjon, hogy ott van és kész, nincs is kutam.
2023. ápr. 12. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én sem kapkodom el. Ez még annyira nyers és kidolgozatlan, hogy jó szokás szerint még 50x változik a figura. Az anyagiakkal kapcsolatosan is van egyelőre vita...

Amellett az én kutam a telken ugyan (fúrt)kút, de 90%-ban használhatatlan, annyira homokos, hogy szinte semmire nem jó. Kellene javítani(?) vagy utánfúrni, vagy mit tudom én mit lehetne csinálni. A locsoláson kívül semmire nem jó, mi meg nem locsolunk, mert nincs mit. A vadfüvet nem itatom.

2023. ápr. 12. 10:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Letakarni már késő. Vissza tudják nézni ha akarják
2023. ápr. 12. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!