A szépen kikelt retkem hova lesz, hogy már fele sincs meg?
Sóhaj.
A földigiliszta nem eszik retket, csak a korhadékot dolgozza fel talajjá, abszolút hasznos állatka. Ellenben a drótféreggel, lótetűvel és hasonló csodákkal.
Csináltál talajfertőtlenítést?
Kérdező, a szomszédod hatökör!
A földigiliszta csak hasznos és örüljél, ha minél többet találsz a földben.
Egyrészt azok is lehetnek bűnösök, amiket 1-es mondott, de madarak (pl. szarkák) is lecsipegethették a zöldjét. Nekem ősszel így veszett ki teljesen a szépen kikelt spenótom.
Picador a szerem. Úgy látom, nincs várakozási idő, bár a retket nem említi. Inkább a madarakra veszélyes, a szert el kell tüntetni a föld szinéről. Megyek is.
Köszönöm szépen a segítséget!
Én rovarirtóval (Spilan, Mospilan) szoktam megpermetezni. Igaz nekem ki szoktak kelni, csak a gyökerük kukacos.
A talajfertőtlenítést én is azért kerülöm, mert a földigilisztákra vigyázni akarok. Szerencsére lótücsköm nincs. Apukám istállótrágyával "szerzett be" magának lótücsköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!