Az ilyen típusú belátásgátlóról mi a véleményed, milyen a tapasztalatod?
Figyelt kérdés
Ha nem is konkrétan ezekről a termékekről, de a hasonló típusokról.
Gondolkodtam egy ilyen megvásárlásán, de nem akarok hirtelen dönteni. Nem kerítésre venném hanem erkélyre.
2023. márc. 26. 15:49
1/5 anonim válasza:
Nálam ez van a medence és a terasz körül is már hosszú évek óta.
Minél sűrűbbet érdemes vásárolni.
2/5 anonim válasza:
Ez tipikusan ideiglenes megoldásnak való, arra a pár hónapra amíg elkészül az új kerítésed vagy korlátod. Csúnya, nem időtálló, sérülékeny (ha egy helyen kiszakad dobhatod ki az egészet). Én maximum egy nyaralóban vagy a kert hátulján lévő kerítésre tudnék elképzelni ilyet, lakás erkélyére biztosan nem. De ez csak az én véleményem.
3/5 anonim válasza:
A 2-esnek halvány fogalma sincsen de úgy érzi, hogy egy panelből is véleményt kell mondania egy számára teljesen ismeretlen dologról.
A lényeg, hogy kimondottan UV és időjárásálló.
Nálam már több mint 5. éve van kint a teraszon télen-nyáron és pont az a funkciója, hogy az ilyen panelprolik ne lássanak be.
4/5 anonim válasza:
Barna volt kifeszítve az erkélyen a korlátunkra, a fa kiegészítőkkel, bútorokkal, virágokkal egészen modern és esztétikus hatást keltett. Arra kell figyelni, hogy szépen rögzítsd és amennyire lehet feszítsd ki. Ha hullámos, alá tud kapni a szél, úgy nem szép, gagyi hatást kelt (nekem). Akkor tettük fel, amikor beköltöztünk, 6 év után adtuk el a lakást, egyszer sem kellett hozzányúlni, ennyi idő alatt mégcsak meg sem fakult, semmi baja nem lett.
5/5 anonim válasza:
Na elmész a bánatba te kretén, ha valaki nem ért egyet a te f@szságoddal az egyből panelproli, mi te állat... nem laktam panelban soha és nem is fogok, ellenben nem is vagyok egy idióta barom, egyesekkel ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!